Buitenspeeldag


Buitenspelen = gezond!

We toveren de omgeving rond de Fenix opnieuw helemaal om tot een fantastisch speelparadijs voor kinderen van het 1st tot het 6e leerjaar. Buiten spelen vinden wij altijd een goed idee, maar als we een datum moeten prikken dan gaan we voor woensdag 24 april.

Je leest het goed! Dat is in tegenstelling tot andere jaren de woensdag NA de paasvakantie. Tussen 13u en 17u kan je je komen uitleven op tal van attracties. Go-carts, gekke fietsen, hindernissenparcours, springkastelen, … een creatieve ruimte met macramé, buttons maken en gezelschapsspellen, ... Ook de Ieperse preventiedienst is aanwezig met concrete informatie rond veilig surfen (mét attractie in thema natuurlijk!). 

Ook onze bar met drank en ijsjes is terug én je kan opnieuw smullen van ons dessertbuffet! (Bak) ouders of grootouders: blijf dus gerust plakken en geniet samen met de kinderen van een leuke dag!

Bak jij er iets van? Neem een dessert mee en krijg van ons 3 gratis drankjes én toegang tot het volledige buffet voor jezelf en je kinderen!

Veelgestelde vragen: 

Wat als het regent?
Buiten spelen in de regen kan ook leuk zijn! Bij ons gaat de Buitenspeeldag dus door. Enkel bij zware regenval of storm lassen we het af voor de veiligheid van de deelnemers.  

Wat als ik met de fiets kom?
Super van je! In onze fietsenstalling is heel wat plaats om je fiets te sluiten, breng wel zelf een slot mee. 

Waar kan ik parkeren?
We raden aan om te parkeren op de parking bij het sportcentrum of het voetbalstadion. We raden wel aan om met de fiets te komen, want da's nog leuker!

Kan ik mijn kinderen afzetten en weer ophalen?
Ja, dat kan. Hou er wel rekening mee dat de kinderen geen één op één begeleiding krijgen. Enkel tijdens activiteiten (bv. op het springkasteel) is er begeleiding voorzien. Uw kinderen gaan zelfstandig van de ene naar de andere activiteit. Indien je met kleuters komt is begeleiding verplicht!

Mogen volwassenen ook meekomen?
Natuurlijk, niemand is te oud om te spelen. Kom dus maar mee en geniet van ons zonnig terras en ons lekkere dessertbuffet!

Is er eten en drinken voorzien?

Ja, we hebben een bar met koffie, frisse drankjes en ijsjes aan zeer schappelijke prijzen.