Moni worden

Animator op het speelplein... 


 1. Je bent...
  - 15 jaar
  - enthousiast
 2. Ken je iemand van op het speelplein? Vraag hem of haar eens wat meer informatie: je zal merken dat het speelplein cooler is dan je eerst dacht.


 Volg ons ook achter de schermen!

  
 1. Nog meer geprikkeld? Kom eens langs in het JOC (Fochlaan 3) of mail me jouw gegevens (adres, telefoonnummer, facebook,...)
    
 2. Lees eens onze informatienota voor vrijwilligers. Dit is wat algemene info rond onze VZW en hierin staan ook onze "reglementen".
    
 3. Wat voor jou ook superleuk (en belangrijk) is, is ons Monifest. Dit is een document waar de praktische gang van zaken van het speelplein wat meer uitgelegd wordt.
  Hier staan de toffe zaken in (cornet d'amour en zo), maar ook hoe je bijvoorbeeld op uitstap gaat met een groep kinderen.
  Zoek je inspiratie om te spelen? Kijk dan eens in ons spelletjesboek, op Pinterest of via google!

Een tijd van komen en een tijd van gaan.

Ooit komt de dag die je als animator vreest: je laatste speelpleindag. Bij ons bestaat die eigenlijk niet, want je blijft welkom op het speelplein, zeker voor een kort bezoekje of om nog eens een (halve) dag op het speelplein te staan.
We noemen het 'I come a day in my congé'. Je studies zijn ten einde en je gaat werk zoeken. Maar tijdens je verlof mag je gerust binnenspringen.
Je krijgt een kleine attentie op onze nieuwjaarsreceptie voor je jarenlange inzet. Het maken van deze attenties duurt nogal lang, daarom vragen we om dit formulier zeker in te vullen tegen 15 september van jouw 'laatste' speelpleinjaar.